Meditatie

Mediteren brengt je tot rust en helpt je stress los te laten. Mediteren maakt je bewust van je eigen ik. Er zijn duizenden manieren om te mediteren en ook even zoveel app’s waarmee je aan de slag kunt om te mediteren en even tijd voor jezelf te nemen.

Heel fijn maar zeker ook heel nuttig om te doen. Er bestaan dan ook allerlei hulpmiddelen om te mediteren. Wellicht heb je dat ook al eens gemediteerd middels een app. Herken je dat soms de ingesproken tekst van de meditatie niet klopt of past bij de fase van je leven waarin je je nu bevindt? Hoe fijn zou het voor jou zijn als er speciaal voor jou een eigen meditatie audio zou zijn, die speciaal voor jou is gemaakt?

Heerlijk toch? Ik merk dat dit vaak heel nauw luistert en het persoonlijk maken van meditatie audio is nu ook mogelijk in mijn praktijk. Geheel toegespitst op jou.

Hoe werkt dit?

In een of zo nodig meerdere sessie’s gaan we samen op zoek welke woorden bij jou passen en wat jij nodig hebt om datgene te bereiken wat jij nu nodig hebt. Daarop maak ik een meditatie audio welke speciaal voor jou is geschreven. Je ontvangt deze digitaal van mij en je kunt deze afluisteren wanneer het jou past. Klopt de audio niet helemaal dan pas ik hem aan zoals jij dat wilt

Kosten?

De kosten van het maken van een meditatie audio zijn: € 65,00 voor een coach sessie en € 25,00 per audio.

Meer info? Bel of mail me dan gerust.

Voorbij je angst

Angst in het dagelijks leven is alleen nuttig als je angst ervaart als het nodig is. Angst is een bescherming mechanisme om je te behoeden voor gevaar of levensbedreigende gebeurtenissen.

Vaak zit angst gevangen in bepaalde patronen die je onbewust in stand hebt gehouden in je dagelijks leven, terwijl dat negen van de tien keer niet meer nodig of nuttig is. Je bent je er niet meer bewust van dat je het doet maar je hebt er wel last van.

Bijvoorbeeld als je eens tijdens het autorijden op de snelweg hebt meegemaakt dat er bijna een ongeluk gebeurde, maar je kon nog net op tijd remmen. De schrik zit er goed in. De keer erna dat je de autoweg op gaat denk je bij jezelf wellicht; “ik kan beter een afslag eerder nemen zodat ik daar niet voorbij hoeft”. Voor je het weet rij je niet meer op de snelweg. De kans dat iets dergelijks weer gebeurt heeft ervoor gezorgd dat je onbewust een patroon bent gaan volgen.

Of ken je dat, je zit heerlijk in je tuin of op terras en ineens slaat de angst toe! Een wesp! Of in ieder geval er kwam iets op je afgevlogen waar je van schrok. Hoe dan ook de lol van heerlijk genieten op je terras is er snel vanaf op deze manier. De angst zit er weer goed in. Zeker in deze tijd van het jaar.

Regelmatig maak ik dan ook mee dat mensen panisch reageren als ze ook maar iets horen op wat lijkt op een bij of een wesp. Tot overmaat van ramp maken ze dan ook nog wilde bewegingen of rennen weg. 

Herken je dit en wil je er van af, dan maak gerust eens een afspraak met me, want hypnose helpt echt! Ook bij angsten.

Graag tot ziens,

afvallen met de virtuele maagband

Wellicht ben je bekend met de maagband waarmee je flink kunt afvallen. Het is een stevig middel om te helpen met afvallen. De maagband wordt ingezet met mensen met een gevaarlijk overgewicht. De maagband wordt operatief aangebracht en het effect is, dat je simpelweg gezegd, minder op krijgt omdat je maag sneller dan voorheen het signaal geeft aan de hersenen dat je vol zit.

Aan een operatie kunnen altijd bijwerkingen en nadelen kleven. De virtuele maagband middels hypnose is daarom een veilig alternatief met precies hetzelfde effect maar dan zonder bijwerkingen of lichamelijk ingrepen.

De virtuele maagband word onder hypnose geplaatst waardoor je lichaam het gevoel heeft dat er inderdaad een echte maagband is geplaatst. Je gaat meteen minder eten en daarmee ook afvallen.

De virtuele maagband is een compleet programma waarbij we, naast de drang om teveel te eten wegnemen, ook samen aan de slag gaan om de onderliggende oorzaken aan te pakken. Wat maakt nu dat je tot dit overgewicht bent gekomen en wat gaan we veranderen zodat je vanaf nu een andere weg in slaat, een gezondere en fijnere weg zonder het gevaarlijk overgewicht.

Niet roker zijn

Roken is slecht voor je gezondheid als roker maar ook als niet roker weet je dat en ben je daar volledig bewust van. Zo is het innemen van gif ook slecht voor je gezondheid en zul je dit dan ook niet snel doen. Toch blijven rokers, roken wetende dat het absoluut slecht is voor de gezondheid en ook wetende dat iedere sigaret of sigaar wederom een stap in de richting is van zelfvernietiging…

Boh dat klinkt heftig toch?.. Maar hoe kan het dan dat je als roker toch blijft roken? Wat brengt roken je en wat je heb je nodig om te willen stoppen met roker zijn.

Het allerbelangrijkste is niet het besef dat het ongezond is. Het allerbelangrijkste is jou motivatie om er mee te stoppen. Jou motivatie zorgt er namelijk voor dat je in ieder geval de eerste stap richting stoppen met roker zijn, wilt gaan zetten.

Het grappige is dat roker zijn weliswaar een verslaving is maar tegelijkertijd een milde verslaving is. Waarom? Dat is een van de zaken die ik je graag vertel in: “de stoppen met roker zijn” sessie, als jij er echt klaar voor bent om te stoppen met roker zijn.

Stoppen met roker zijn gaat in een sessie en het enigste wat je hoeft te doen is honderd procent bereid te zijn om te stoppen met roker zijn en in hypnose te gaan.

De kosten zijn Euro 195,00 maar dan ben je ook meteen van een verslaving af die gemiddeld euro 2500 kost per jaar… makkelijke keuze toch?.

Welkom op mijn pagina.

Passie en missie

Mijn naam is Rob Helwig en het is mijn passie en mijn missie om mensen te helpen. Mensen  helpen op weg naar hun nieuwe en verbeterde ik, maar ook helpen om weer grip te krijgen op hun eigen leven en dat ook te behouden.

Samen met jou gaan we op pad naar de verandering, een nieuwe stap. Vrij van datgene waar jij last van hebt. Hoe mooi is dat!

Hoe werkt dat dan?

Stap voor stap, in een fijne veilige omgeving, samen op reis. Op reis naar een nog mooier leven zoals jij dat wilt leven. Natuurlijk zal er altijd stress en allerlei ongemakken zijn in je leven, dat is normaal en dat hoort erbij. De weg naar geluk is niet altijd een rechte lijn naar boven.

Maar je zult merken dat je gemakkelijker dan ooit te voren kunt omgaan met datgene waar je last van hebt of had. Het is niet dat het je niet raakt maar je kunt er net even gemakkelijker mee dealen.

Je kunt nog makkelijker bereiken wat je wilt bereiken en je merkt dat je daar tevreden over bent. Fijner, rustiger, zonder veel moeite…

Zeg maar dag tegen stress, dank de mensen die kritiek op je hebben, heb plezier in wat je doet, heb vertrouwen in jezelf maar nog beter “pluk de dag”. Doe het stap voor stap. Krijg ook meer zelfkennis over hoe jij jou probleem nou eigenlijk doet?

Maar hoe dan? Vraag je je nu waarschijnlijk af. Nu, dat gaan we samen ontdekken als jij jezelf dat gunt. Maak een afspraak voor een gesprek en samen gaan we ontdekken hoe ook jij dit kunt gaan ervaren.

Als therapeut ben ik ook aangesloten bij het CAT, dit is een beroepsvereniging ter bevordering van de professionalisering van onze beroepsgroep. Tevens ben ik ook aangesloten bij hun geschillen commissie.

Mail, bel, of whatsapp me maar.

Met vriendelijke groet,

Rob Helwig

nexxtlevelcoach@gmail.com

0031-622246413