Meditatie

Mediteren brengt je tot rust en helpt je stress los te laten. Mediteren maakt je bewust van je eigen ik. Er zijn duizenden manieren om te mediteren en ook even zoveel app’s waarmee je aan de slag kunt om te mediteren en even tijd voor jezelf te nemen.

Heel fijn maar zeker ook heel nuttig om te doen. Er bestaan dan ook allerlei hulpmiddelen om te mediteren. Wellicht heb je dat ook al eens gemediteerd middels een app. Herken je dat soms de ingesproken tekst van de meditatie niet klopt of past bij de fase van je leven waarin je je nu bevindt? Hoe fijn zou het voor jou zijn als er speciaal voor jou een eigen meditatie audio zou zijn, die speciaal voor jou is gemaakt?

Heerlijk toch? Ik merk dat dit vaak heel nauw luistert en het persoonlijk maken van meditatie audio is nu ook mogelijk in mijn praktijk. Geheel toegespitst op jou.

Hoe werkt dit?

In een of zo nodig meerdere sessie’s gaan we samen op zoek welke woorden bij jou passen en wat jij nodig hebt om datgene te bereiken wat jij nu nodig hebt. Daarop maak ik een meditatie audio welke speciaal voor jou is geschreven. Je ontvangt deze digitaal van mij en je kunt deze afluisteren wanneer het jou past. Klopt de audio niet helemaal dan pas ik hem aan zoals jij dat wilt

Kosten?

De kosten van het maken van een meditatie audio zijn: € 65,00 voor een coach sessie en € 25,00 per audio.

Meer info? Bel of mail me dan gerust.