In Balans

In Balans

Heb je wel eens meegemaakt dat iets of iemand je uit balans haalde?

En dat je daarna dacht, hoe kan dat nou? Wat is mij nou overkomen.

Zou je ook willen leren hoe je beter in balans kunt blijven?

We maken allemaal wel eens mee dat we uit balans wordt gehaald. Op je werk, of op school, wellicht in je relatie. Zeker in de huidige tijd waarin heel veel anders is dan anders. 

Wellicht was je gewend om met collega’s op kantoor in contact te zijn maar nu ben je inmiddels door de huidige situatie alweer maanden thuis aan het werk. Wellicht vond je dat in het begin wel fijn, geen files, geen gezeur van collega’s maar langzaam meer zeker heb je waarschijnlijk gemerkt dat, na een aantal maanden thuis werken, de muren op je af komen.

Dan heb je vast ook meegemaakt dat je op enig moment uit balans raakte. Stel je nu eens voor hoe fijn het zou zijn als je beter in balans kunt zijn. Hou zou dat nu voor jou voelen. Goed toch?

In balans en in je eigen kracht waarbij je makkelijker met vervelende of stressvolle ervaringen kunt omgaan. Dat je niet meer zo snel uit balans gehaald wordt en dat je zelfs een keuze hebt om anders om te gaan met situaties dan de manier waarop je dat in het verleden hebt gedaan. 

Als manager van een grote supermarkt heb ik ervaren dat ik dagelijks te maken heb met stress. Ik kom met veel mensen in contact en het is dan ook een hele dynamische omgeving met heel veel uitdagingen om het iedere dag weer goed te doen voor de klanten en de medewerkers.

Daarbij merkte ik dat als ik naar mijn werk reed dat ik me dan al op voorhand druk ging maken wat ik die dag allemaal ging mee maken. Voordat ik wist kwam ik steeds gestrest al op mijn werk aan. Nog voordat de werkdag begonnen was. Dit had impact op mezelf maar ook op mijn collega’s en klanten. Ik was kort door de bocht, snel geïrriteerd, soms om de meest onnozele dingen. Uit balans met mijn kracht en energie.

Tot dat ik leerde hoe ik hiermee kon omgaan en dat ik een keuze had om mezelf te veranderen en mezelf in mijn kracht te zetten. Ik had ineens een keuze om het anders te doen en me niet meer uit balans te laten halen. Het mooie hiervan was dat niet alleen ik veranderde daardoor in positieve zin maar ook mijn team werd daardoor positief beïnvloed. Hoe mooi is dat!

Stel je dan ook nu eens voor hoe het voor jou zou zijn om een keuze te hebben waarbij je kunt kiezen om in balans te blijven en te kunnen kiezen dat je niet meer uit balans gebracht kunt worden. Dat je je beter in je vel voelt en meer energie hebt om te doen wat je wilt doen.

Ben je ook bereid om in je zelf te investeren omdat dit de beste investering is die je maar kunt bedenken. Een investering die jou de keuze biedt om in balans te zijn en een fijner, mooier leven te hebben. Onafhankelijk van datgene wat er in jouw omgeving gebeurt.

Maak gebruik van mijn jarenlange werkervaring en de tientallen cursussen die ik in de afgelopen jaren heb doorlopen om zelf de keuze te hebben om nog meer in balans te staan. En dat in een veel kortere tijd dan dat ik ervoor nodig heb gehad. 

Wil jij dat ook ervaren? Schrijf je dan in voor de in balans sessies waarbij ik samen met jou doorlopen wat jij nodig hebt om in je balans te zijn en te komen. Iedere keer weer opnieuw.

Investering?

Voor slechts 65 euro per sessie ga jij iedere keer weer meer in balans door het leven. Wat is in balans zijn jou waard?