Stoppen met roken

Roken is slecht voor je gezondheid. Als roker weet je dat maar al te goed en ben je daar volledig bewust van. Zo is het innemen van gif ook slecht voor je gezondheid maar dit zul je niet snel doen.

Gek genoeg blijven rokers roken, wetende dat het absoluut slecht is voor de gezondheid en ook wetende dat iedere sigaret of sigaar wederom een stap in de richting is van zelfvernietiging en vergiftiging…

Boh dat klinkt heftig toch?.. Maar hoe kan het dan dat je als roker toch blijft roken? Wat brengt roken je en wat je heb je nodig om te willen stoppen met roker zijn.

Het allerbelangrijkste is niet het besef dat het ongezond is. Het allerbelangrijkste is jou motivatie om er mee te stoppen. Jou motivatie zorgt ervoor dat je in ieder geval de eerste stap richting stoppen met roken wilt zetten.

Het grappige is dat roker zijn weliswaar een verslaving is maar tegelijkertijd een milde verslaving is. Waarom? Dat is een van de zaken die ik je graag vertel tijdens een sessie.

Stoppen met roker zijn gaat in een sessie en het enigste wat je hoeft te doen is honderd procent bereid te zijn om te stoppen met roken en in hypnose te gaan.

De kosten zijn Euro 195,00 maar dan ben je ook meteen van een verslaving af die gemiddeld euro 2500 kost per jaar… makkelijke keuze toch?.