In verbinding met je hart hoofd en buik

Ken je de ervaring dat er een conflict is tussen je gedachten, gevoelens en datgene wat je voelt, doet of wilt doen? Heb je moeite met veranderingen en krijg je al hoofdpijn of buikpijn bij de gedachte dat er een verandering op komst is. Vind je het lastig om je doelen te bereiken of je grenzen juist aan te geven? Dan is mBit of mBraining wellicht de methode voor jou om de volgende stap te zetten en je Nexxt Level te bereiken.

Iedereen kent wel een van de volgende uitdrukkingen of uitspraken; “Ik heb er een hard hoofd in” of “dat gaat me aan het hart” en “dat komt me de strot uit”. Dit zijn allemaal verwijzingen naar ons hart hoofd of buik en de kans is namelijk groot dat je hart hoofd en buik niet op een lijn zijn, niet congruent zijn en niet met elkaar in evenwicht zijn.

mBit is een techniek die gebaseerd is op de meest recente neurowetenschap dat ons lichaam niet een brein heeft maar drie neurale netwerken in ons hart, hoofd en buik. Ieder met zijn eigen kernkwaliteiten en eigen intelligentie. Dit gecombineerd met oude wijsheid tradities resulteert in een unieke manier van coachen om jou in je kracht te zetten en datgene te laten bereiken wat je hart, hoofd of buik naar verlangt.

Wil je dit ook ervaren of wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op.