afvallen met de virtuele maagband

Wellicht ben je bekend met de maagband waarmee je flink kunt afvallen. Het is een stevig middel om te helpen met afvallen. De maagband wordt ingezet met mensen met een gevaarlijk overgewicht. De maagband wordt operatief aangebracht en het effect is, dat je simpelweg gezegd, minder op krijgt omdat je maag sneller dan voorheen het signaal geeft aan de hersenen dat je vol zit.

Aan een operatie kunnen altijd bijwerkingen en nadelen kleven. De virtuele maagband middels hypnose is daarom een veilig alternatief met precies hetzelfde effect maar dan zonder bijwerkingen of lichamelijk ingrepen.

De virtuele maagband word onder hypnose geplaatst waardoor je lichaam het gevoel heeft dat er inderdaad een echte maagband is geplaatst. Je gaat meteen minder eten en daarmee ook afvallen.

De virtuele maagband is een compleet programma waarbij we, naast de drang om teveel te eten wegnemen, ook samen aan de slag gaan om de onderliggende oorzaken aan te pakken. Wat maakt nu dat je tot dit overgewicht bent gekomen en wat gaan we veranderen zodat je vanaf nu een andere weg in slaat, een gezondere en fijnere weg zonder het gevaarlijk overgewicht.