Niet roker zijn

Roken is slecht voor je gezondheid als roker maar ook als niet roker weet je dat en ben je daar volledig bewust van. Zo is het innemen van gif ook slecht voor je gezondheid en zul je dit dan ook niet snel doen. Toch blijven rokers, roken wetende dat het absoluut slecht is voor de gezondheid en ook wetende dat iedere sigaret of sigaar wederom een stap in de richting is van zelfvernietiging…

Boh dat klinkt heftig toch?.. Maar hoe kan het dan dat je als roker toch blijft roken? Wat brengt roken je en wat je heb je nodig om te willen stoppen met roker zijn.

Het allerbelangrijkste is niet het besef dat het ongezond is. Het allerbelangrijkste is jou motivatie om er mee te stoppen. Jou motivatie zorgt er namelijk voor dat je in ieder geval de eerste stap richting stoppen met roker zijn, wilt gaan zetten.

Het grappige is dat roker zijn weliswaar een verslaving is maar tegelijkertijd een milde verslaving is. Waarom? Dat is een van de zaken die ik je graag vertel in: “de stoppen met roker zijn” sessie, als jij er echt klaar voor bent om te stoppen met roker zijn.

Stoppen met roker zijn gaat in een sessie en het enigste wat je hoeft te doen is honderd procent bereid te zijn om te stoppen met roker zijn en in hypnose te gaan.

De kosten zijn Euro 195,00 maar dan ben je ook meteen van een verslaving af die gemiddeld euro 2500 kost per jaar… makkelijke keuze toch?.