Welkom op mijn pagina.

Passie en missie

Mijn naam is Rob Helwig en het is mijn passie en mijn missie om mensen te helpen. Mensen  helpen op weg naar hun nieuwe en verbeterde ik, maar ook helpen om weer grip te krijgen op hun eigen leven en dat ook te behouden.

Samen met jou gaan we op pad naar de verandering, een nieuwe stap. Vrij van datgene waar jij last van hebt. Hoe mooi is dat!

Hoe werkt dat dan?

Stap voor stap, in een fijne veilige omgeving, samen op reis. Op reis naar een nog mooier leven zoals jij dat wilt leven. Natuurlijk zal er altijd stress en allerlei ongemakken zijn in je leven, dat is normaal en dat hoort erbij. De weg naar geluk is niet altijd een rechte lijn naar boven.

Maar je zult merken dat je gemakkelijker dan ooit te voren kunt omgaan met datgene waar je last van hebt of had. Het is niet dat het je niet raakt maar je kunt er net even gemakkelijker mee dealen.

Je kunt nog makkelijker bereiken wat je wilt bereiken en je merkt dat je daar tevreden over bent. Fijner, rustiger, zonder veel moeite…

Zeg maar dag tegen stress, dank de mensen die kritiek op je hebben, heb plezier in wat je doet, heb vertrouwen in jezelf maar nog beter “pluk de dag”. Doe het stap voor stap. Krijg ook meer zelfkennis over hoe jij jou probleem nou eigenlijk doet?

Maar hoe dan? Vraag je je nu waarschijnlijk af. Nu, dat gaan we samen ontdekken als jij jezelf dat gunt. Maak een afspraak voor een gesprek en samen gaan we ontdekken hoe ook jij dit kunt gaan ervaren.

Als therapeut ben ik ook aangesloten bij het CAT, dit is een beroepsvereniging ter bevordering van de professionalisering van onze beroepsgroep. Tevens ben ik ook aangesloten bij hun geschillen commissie.

Mail, bel, of whatsapp me maar.

Met vriendelijke groet,

Rob Helwig

nexxtlevelcoach@gmail.com

0031-622246413